SPECIAL OLYMPICS WORLD CHAMPIONSHIP DANCE SPORT 2021

09. februar 2021

For første gang i historien skal dans i samarbeid med Special Olympics arrangere sitt verdensmesterskap for dansere med utviklingshemming, i Graz, 18.-21. august 2021. Har du utøvere som ønsker å ha muligheten til å delta på dette?

Representere Norge i Special Olympics - Dans ?

Norges Danseforbund venter på bekreftelse på følgende kvoteplasser:

• 2 plasser til solo
  • 2 plasser til small group (4-6 utøvere)

Viktige datoer for klubber:

• 10. mars: Frist innsending av video av utøver/ small group til Norges Danseforbund for nasjonalt uttak
  • Er dine utøvere berørt av koronarestriksjoner? Send oss en mail slik at vi kan sende dere en bekreftelse på formål som kan legges ved søknad til kommuneoverlegen - janne@danseforbundet.no

Videoen som sendes inn må inkludere følgende:

• Navn, alder og klubb utøver tilhører (kan gjøres sammen med foresatte, ledsager eller trener)
  • Navn på videoen som sendes inn MÅ inneholde fullt navn og hovedstil
  • Min 1. minutt varighet
  • Kravene som stilles i regelboken til utførelse. Utøver/gruppe må vise at de mestrer nevnte bevegelser
  • Ideelt sett ønsker Special Olympics at koreografien utøver ønsker å delta med som blir sendt inn, men det viktigste er at det er samme sang/musikk som de ønsker å bruke under konkurransen.
  • Hvilken gren utøver ønsker å stille i må fremkomme

Hvordan sende inn video?

• Videoer skal sendes inn via WeTransfer HER, legg til:
    janne@danseforbundet.no som mottaker.
  • Veiledning til hvordan sende inn video via WeTransfer finner dere HER
  • Det er kun videoer sendt inn via WeTransfer som blir vurdert
  • PS! Alle utøvere som sender inn video mottar en gave fra Norges Danseforbund 😊

HER kan dere lese mer om Special Olympic og HER finner dere reglementet for konkurransen.